Joshua De Vos

Ik ben Joshua De Vos. Na mijn humaniora heb ik ervoor gekozen om revalidatiewetenschappen en kinesitherapie te gaan studeren waardoor ik in 2010 mijn diploma behaald heb met optie sport- en orthopedische kiné. Vervolgens heb ik eveneens aan de Universiteit Gent de postgraduaatsopleiding manuele therapie gevolgd (2011).

In de verdere uitbouw van mijn holistische visie ben ik in 2014 gestart met de postgraduaatsopleiding acupunctuur aan het OTCG in Antwerpen. Hier studeerde ik af in 2017 met mijn thesis: ‘Acupunctuur bij Fibromyalgie’. Deze studie werd vervolledigd met een fantastische stage in Peking (China).

Mijn handelsmerk is om onderzoeken en behandelingen van de hoogst mogelijke kwaliteit te leveren zowel binnen de kinesitherapie als binnen de acupunctuur.

Ik kan in de praktijk rekenen op een fantastisch team met dezelfde motivatie en vastberadenheid. Mijn hobby’s zijn capoeira, recreatief fietsen en lopen.

Eva Paelinck

Ik ben Eva Paelinck. In 2021 heb ik mijn diploma als kinesitherapeut binnen de afstudeerrichting musculoskeletale revalidatie en sportkinesitherapie behaald.

Ik wil zoveel mogelijk mensen kunnen helpen en dit op een manier die aangepast is aan de individuele noden van de patiënt. Dit doe ik door naar de mens in zijn globaliteit te kijken en de oorzaak van de klachten te achterhalen. In de toekomst staan daarom verschillende opleidingen op het programma om mij bijvoorbeeld verder te verdiepen in de toegepaste kinesiologie en myofasciale therapie.

 

In mijn vrije tijd geniet ik vooral van de natuur tijdens wandelingen en probeer ik wekelijks een ritje te maken met de koersfiets.

Lennart Vansieleghem

Ik ben Lennart Vansieleghem. In 2018 ben ik afgestudeerd als kinesitherapeut in de afstudeerrichting musculoskeletaal stelsel (MSS) aan de UGent. Vanwege een ongelooflijke passie voor sport en beweging was het aspect sportrevalidatie altijd mijn nummer 1 keuze om als kinesist aan de slag te gaan. Vanuit mijn passie ben ik gegroeid in mijn beroep en dat merk je meteen terug in mijn enthousiasme en betrokkenheid in iedere revalidatie die ik start. Het ontwikkelen van een professionele doch warme patiënt-therapeut relatie is voor mij cruciaal. Een behandeling wordt bij mij altijd gestart vanuit een uitgebreid onderzoek om de juiste individuele behandelparameters op maat van de patiënt te kunnen opstellen.

Mijn kwaliteiten liggen vanuit mijn brede sportieve achtergrond en interesse dus absoluut in het veld van sportblessures bij alle populaties. Van jong tot oud, van recreant tot elite. Desalniettemin heb ik in 2020-2021 mijn expertise nog kunnen uitbreiden door met succes een postgraduaatsopleiding Manual Therapy aan UGent (MTG) af te werken. Verder beheers ik ook de kennis en vaardigheden om een patiënt te behandeling via dry needling na een opleiding bij Trigger.

In mijn vrije tijd zit ik uiteraard ook niet stil. Ik hou van klimmen, lopen, fietsen, hiken en wintersport. Daarnaast steek ik ook graag al klussend de handen uit de mouwen, is een café/restaurant of cinemabezoek me zeker niet vreemd en ben ik steeds nieuwsgierig naar het ontdekken van nieuwe passies.

Joren De Wyn

Joren De Wyn

Ik ben Ann Smesman.

In 2010 ben ik mijn carrière gestart als gegradueerde verpleegkundige. In 2018 schoolde ik mij bij als professionele bachelor in de verpleegkunde. Sinds 2010 heb ik dus altijd in de zorg gewerkt op verschillende afdelingen.

De laatste jaren heb ik mij vooral gespecialiseerd in wondzorg. Door dit dagelijks toe te passen in het werkveld kwam ik veel in contact met voetproblemen. Het nodigde me uit om hierrond meer kennis te verkrijgen. Daardoor heb ik de opleiding gespecialiseerde voetverzorging (medische pedicure in de volksmond) en sportpedicure gevolgd. Ik droomde meer en meer om hiermee aan de slag te gaan. En zo is eindelijk Atelier P geboren!

Met Atelier P wil ik kwaliteit en professionaliteit bieden. Dit wil ik bereiken door mij steeds bij te scholen en de klanten in hun globaliteit te bekijken. Dat voetzorg enkel een schoonheidsideaal is, wil ik de wereld uit helpen. Voorkomen en behandelen van voetproblemen hebben een positieve impact op de algemene gezondheid. Hierop staat ook geen leeftijd of geslacht. Mijn medische kennis en ervaring als (wondzorg) verpleegkundige is hierin een grote meerwaarde. Naast gespecialiseerde voetzorg focus ik me ook op sportpedicure. Voetzorg is voor sporters van groot belang gezien de voeten en het lichaam optimaal belast worden tijdens het beoefenen van de sport. Graag help ik het voorkomen en behandelen van sport gerelateerde klachten van voeten en onderbenen.

Om nog meer kwaliteit te kunnen bieden werk ik daarvoor heel graag samen met de collega’s van het SMAC team.

In mijn vrije tijd geniet ik graag van de natuur, wandelen en fietsen. Van een goed boek of serie kan ik ook genieten en af en toe maak ik de keuken onveilig door aan het bakken te gaan.