Joshua De Vos

Ik ben Joshua De Vos. Na mijn humaniora heb ik ervoor gekozen om revalidatiewetenschappen en kinesitherapie te gaan studeren waardoor ik in 2010 mijn diploma behaald heb met optie sport- en orthopedische kiné. Vervolgens heb ik eveneens aan de Universiteit Gent de postgraduaatsopleiding manuele therapie gevolgd (2011).

In de verdere uitbouw van mijn holistische visie ben ik in 2014 gestart met de postgraduaatsopleiding acupunctuur aan het OTCG in Antwerpen. Hier studeerde ik af in 2017 met mijn thesis: ‘Acupunctuur bij Fibromyalgie’. Deze studie werd vervolledigd met een fantastische stage in Peking (China).

Mijn handelsmerk is om onderzoeken en behandelingen van de hoogst mogelijke kwaliteit te leveren zowel binnen de kinesitherapie als binnen de acupunctuur.

Ik kan in de praktijk rekenen op een fantastisch team met dezelfde motivatie en vastberadenheid. Mijn hobby’s zijn capoeira, recreatief fietsen en lopen.

Aran
Aran Tulkens

Mijn naam is Aran Tulkens. Ik ben sinds 2016 afgestudeerd aan de universiteit van Gent als Master in de kinesitherapie en revalidatiewetenschappen, met als afstudeerrichting sportkinesitherapie.

Nadien volgde ik nog bijscholingen voor dry needling, redcord en functionele bewegingsconcepten (ido portal). Sinds 2017 ben ik gestart met een opleiding osteopathie aan het IAO (international academy of osteopathy) te Gent.

Mijn doel is altijd om de oorzaak van de problematiek te vinden en deze vind ik niet altijd terug in de klassieke kinesitherapie.

Mijn interesses liggen vooral in de duursporten (hardlopen, fietsen, …) mits ik deze zelf ook beoefen. Ik wissel een manuele behandeling graag af met een intensief en onder begeleiding uitgevoerd oefenschema. Dit kan zowel voor de atleet met een overbelastingsblessure als voor klassieke klachten zoals rug-en nekpijn.

Jana
Jana Sey

Mijn naam is Jana Sey. Ik ben afgestudeerd als Master in de Kinesitherapie en Revalidatiewetenschappen aan de Universiteit Gent. Recentelijk ben ik het jonge, dynamische team van het Sport-Manueel-Acupunctuur centrum van Joshua De Vos te Eksaarde beginnen versterken.

Mijn specialisaties tijdens de opleiding waren gericht op algemene kinesitherapie, medische oefentherapie en sportrevalidatie. Naast een passieve behandeling leg ik dan ook graag de aandacht op een actieve en sportspecifieke aanpak voor letsels, sportblessures en letselpreventie. Daarnaast ben ik geïnteresseerd in pre-en postnatale kinesitherapie, die ik in de toekomst verder wil uitbouwen met pelvische reëducatie.

Momenteel doe ik een bijscholing dry-needling om mijn kennis verder uit te breiden. Voor mij is het belangrijk dat patiënten nauw opgevolgd worden en dit in een aangename en constructieve sfeer.

Een goede revalidatie is voor mij een positief proces met goede vertrouwensrelatie tussen patiënt en therapeut.