Wij verwelkomen u in onze groepspraktijk waar u terecht kan voor:

  • Sportkinesitherapie en sportbegeleiding
  • Manuele therapie
  • Redcord therapie & rugschool
  • Dry needling
  • Taping

Lees meer

  • Acupunctuur & cupping volgens traditionele Chinese geneeskunde
  • Sportacupunctuur en sportbegeleiding
  • Acugraph: Energetische screening: “meten is weten”
  • Balansmethoden

Lees meer

Joshua De Vos

Ik ben Joshua De Vos. Na mijn humaniora heb ik ervoor gekozen om revalidatiewetenschappen en kinesitherapie te gaan studeren waardoor ik in 2010 mijn diploma behaald heb met optie sport- en orthopedische kiné. Vervolgens heb ik eveneens aan de Universiteit Gent de postgraduaatsopleiding manuele therapie gevolgd (2011).

In de verdere uitbouw van mijn holistische visie ben ik in 2014 gestart met de postgraduaatsopleiding acupunctuur aan het OTCG in Antwerpen. Hier studeerde ik af in 2017 met mijn thesis: ‘Acupunctuur bij Fibromyalgie’. Deze studie werd vervolledigd met een fantastische stage in Peking (China).

Mijn handelsmerk is om onderzoeken en behandelingen van de hoogst mogelijke kwaliteit te leveren zowel binnen de kinesitherapie als binnen de acupunctuur.

Ik kan in de praktijk rekenen op een fantastisch team met dezelfde motivatie en vastberadenheid. Mijn hobby’s zijn capoeira, recreatief fietsen en lopen.

Eva Paelinck

Ik ben Eva Paelinck. In 2021 heb ik mijn diploma als kinesitherapeut binnen de afstudeerrichting musculoskeletale revalidatie en sportkinesitherapie behaald.

Ik wil zoveel mogelijk mensen kunnen helpen en dit op een manier die aangepast is aan de individuele noden van de patiënt. Dit doe ik door naar de mens in zijn globaliteit te kijken en de oorzaak van de klachten te achterhalen. In de toekomst staan daarom verschillende opleidingen op het programma om mij bijvoorbeeld verder te verdiepen in de toegepaste kinesiologie en myofasciale therapie.

 

In mijn vrije tijd geniet ik vooral van de natuur tijdens wandelingen en probeer ik wekelijks een ritje te maken met de koersfiets.

Lennart Vansieleghem

Ik ben Lennart Vansieleghem. In 2018 ben ik afgestudeerd als kinesitherapeut in de afstudeerrichting musculoskeletaal stelsel (MSS) aan de UGent. Vanwege een ongelooflijke passie voor sport en beweging was het aspect sportrevalidatie altijd mijn nummer 1 keuze om als kinesist aan de slag te gaan. Vanuit mijn passie ben ik gegroeid in mijn beroep en dat merk je meteen terug in mijn enthousiasme en betrokkenheid in iedere revalidatie die ik start. Het ontwikkelen van een professionele doch warme patiënt-therapeut relatie is voor mij cruciaal. Een behandeling wordt bij mij altijd gestart vanuit een uitgebreid onderzoek om de juiste individuele behandelparameters op maat van de patiënt te kunnen opstellen.

Mijn kwaliteiten liggen vanuit mijn brede sportieve achtergrond en interesse dus absoluut in het veld van sportblessures bij alle populaties. Van jong tot oud, van recreant tot elite. Desalniettemin heb ik in 2020-2021 mijn expertise nog kunnen uitbreiden door met succes een postgraduaatsopleiding Manual Therapy aan UGent (MTG) af te werken. Verder beheers ik ook de kennis en vaardigheden om een patiënt te behandeling via dry needling na een opleiding bij Trigger.

In mijn vrije tijd zit ik uiteraard ook niet stil. Ik hou van klimmen, lopen, fietsen, hiken en wintersport. Daarnaast steek ik ook graag al klussend de handen uit de mouwen, is een café/restaurant of cinemabezoek me zeker niet vreemd en ben ik steeds nieuwsgierig naar het ontdekken van nieuwe passies.

Joren De Wyn

Ik ben Joren De Wyn. Ik ben in 2019 afgestudeerd aan de universiteit van Gent, als master in de revalidatiewetenschappen en kinesitherapie met als afstudeerrichting MSS. Nadien volgde ik ook nog het postgraduaat manuele therapie aan de universiteit van Antwerpen (2020) en de uitgebreide opleiding dry-needling bij Trigger (2022).

Mijn interesse voor beweging en het lichaam komt voort uit mijn passie voor sport. Nadat ik zelf in mijn tienerjaren af en toe in aanraking ben gekomen met kinesitherapie kwam ook de passie voor revalidatie en om mensen terug pijnvrij/functioneel te krijgen. Vanuit deze ervaringen vind ik het zeer belangrijk om vanuit een goed onderzoek de klachten van de patiënt te behandelen en samen te werken naar de doelen die de patiënt stelt.

Naast het werk in de praktijk ben ik ook actief in het volleybal als trainer in 2e provinciale, zit ik regelmatig op mijn gravelfiets en in de zomermaanden ben ik zeker ook te vinden op en naast een tennisveld.


Ik ben Febe Poppe. In 2023 behaalde ik mijn Master in de revalidatiewetenschappen en kinesitherapie bij musculoskeletale aandoeningen aan de Universiteit Gent. Momenteel zet ik mijn academische reis verder aan de Vrije Universiteit van Brussel, waar ik een postgraduaat Sportkinesitherapie volg. In de toekomst plan ik om mij te verdiepen in Dry Needling en Manuele therapie. Van jongs af aan ben ik gefascineerd door het menselijk lichaam en de manier waarop we ons voortbewegen. Deze interesse uit zich ook in mijn persoonlijk leven. Ik ben altijd sportief geweest en heb ervaring met verschillende sporten (zoals atletiek, volleybal, voetbal, lopen en wielrennen). Vanaf januari 2024 ben ik lid van het continentaal wielerteam Proximus – Cyclis, wat mij enerzijds veel energie en tijd vergt, maar me tegelijkertijd ook veel voldoening geeft en waardevolle inzichten geeft in de wereld van (top)sport en blessurepreventie. Deze passie wil ik dan ook vertalen in een kwalitatieve zorg, waar de patiënt steeds centraal staat. Na een uitgebreid onderzoek en het bespreken van je hulpvraag, gaan we samen op zoek naar de gepaste behandelstrategie. Je kan van mij een enthousiaste en actieve revalidatie verwachten, met aandacht voor je noden en wensen.

Lees meer